Blog

Creëer jouw perfecte salon met Sarah Mo interieurs

Bij Sarah Mo interieurs draait alles om persoonlijke stijl en comfort. Jouw woonkamer is het hart van je huis, en een prachtig comfortabel salon speelt een centrale rol in de uitstraling en het comfort van deze ruimte.  Daarom bieden wij je de mogelijkheid om jouw ideale salon helemaal naar eigen wens samen te stellen.

 

 

 

Of je nu op zoek bent naar een echte eyecatcher in een gedrufde kleur of liever kiest voor een rustige, tijdloze opstelling: bij ons kan het allemaal! Je hebt de keuze uit een ruim aanbod van stoffen, kleuren, en opstellingen, waardoor je eindeloos kunt variëren en combineren.

 

Kleurkeuze : Eyecatcher of rustgevende basis ?

 

 

 

 

De kleur van je salon bepaalt voor een groot deel de sfeer in je woonkamer. Wil je een speelse touch toevoegen aan je interieur?  Kies dan voor een opvallende kleur die echt in het oog springt, zoals diepblauw, mosterdgeel of smaragdgroen. Een gekleurde bank kan een echte blikvanger zijn en je interieur een unieke uitstraling geven.

Of misschien zoek je juist rust en sereniteit? Een zachte tint zoals beige, lichtgrijs of pastelkleuren zorgt voor een harmonieuze basis die je makkelijk kunt combineren met andere elementen in je interieur.  Je kunt dan spelen met kleurrijke kussens, plaids of accessoires die passen bij de rest van je decoratie.

 

 

 

 

 

 

Opstelling op maat: perfect voor jouw ruimte

 

Naast de kleur is ook de opstelling van je salon van groot belang. Heb je een ruime woonkamer en wil je een royale hoekbank waar het hele gezin in past? Of heb je juist een compactere ruimte en ben je op zoek naar een knusse 2-zit of 3-zits bank die perfect aansluit?  wij helpen je graag met het kiezen van de juiste afmeting en opstelling.

Bij Sarah mo interieurs kun je kiezen uit verschillende modellen en opstellingen, zoals :

  • Hoekbanken voor optimaal gebruik van ruimte en comfort
  • Modulaire salons die je zelf kunt samenstellen en aanpassen aan de vorm van je kamer.
  • Loungebanken voor dat ultieme relaxgevoel

 

 

 

Hoeksalon Rief

 

Wij helpen u graag bij jouw keuze

Het samenstellen van je ideale salon kan soms overweldigend lijken door de vele mogelijkheden.  Geen zorgen, wij staan voor je klaar om je te begeleiden in het proces.  Of het nu gaat om het kiezen van de juiste kleur, stof of opstelling: bij Sarah Mo interieurs helpen wij u graag om jouw droominterieur te realiseren.  Met onze expertise en persoonlijk advies zorgen wij ervoor dat jouw salon niet alleen mooi, maar ook perfect afgestemd is op jouw stijl en ruimte.

 

 

Kom langs in onze showroom en ontdek de vele mogelijkheden, Wij verwelkomen je graag !

 

 

 

 

 

Ook chesterfield salons beschikbaar bij Sarah Mo, diverse mogelijkheden qua opstellingen, stoffen en kleuren.